Skip to main content
Veilig op je bestemming
Onze diensten

Driving Services is gespecialiseerd
in luchthavenvervoer en VIP-vervoer.

Met Driving Services kan u zorgeloos op vakantie vertrekken. U wordt thuis opgehaald en veilig naar uw bestemming (luchthaven of station) gebracht. Bij de retour wordt u steeds opgewacht in de aankomsthal van de luchthaven of station. Geen onnodige stress om nog een parking te vinden, geen gezeul met koffers meer.
We take care of it!

Luchthavenvervoer


Heenreis

Wij bevestigen steeds vooraf het afgesproken uur en adres van ophalen. Meerdere ophaaladressen zijn mogelijk mits opleg.

Terugreis

Bij uw terugreis word u opgewacht in de aankomsthal van de luchthaven of station (word bij bevestiging afgesproken). 

De chauffeur zal u opwachten met een bord ‘uw naam ‘'. Als er er om één of andere reden (vertraging, andere vlucht, missen van vlucht, etc.) een ander aankomstuur geweten is, verwittig ons dan op tijd. Wij volgen de vlucht mee via de website van de luchthaven.

Betaling

Deze moet gebeuren bij vertrek van de heenreis. Indien u enkel moet worden opgehaald, moet de betaling op voorhand gebeuren (cash of overschrijving).

Uw Vakantie Begint Bij Ons !

Naast toeristische reizen zorgen wij er eveneens voor dat zakenmensen een goede verbinding hebben van de luchthaven naar hun hotel, congreszaal of bedrijf. Als bedrijfsleider mag u steeds een beroep op ons doen voor het luchthavenvervoer van uw personeel of belangrijke bezoekers.

Zakenvervoer


Bedrijven en bedrijfsleiders hebben zeker nood aan een vervoersbedrijf waarop ze kunnen bouwen. Klanten moeten opgehaald worden aan congressen, belangrijke bezoekers dienen van de luchthaven gehaald te worden of een buitenlands directielid moet van zijn hotel naar een TGV-station gebracht worden. Het zijn allemaal ritten die de service zakelijk vervoer van Driving Services zonder problemen voor zich neemt.

Vanuit onze uitvalsbasis in Poperinge verzorgen wij het zakelijk vervoer van uw bedrijf. Alle bestemmingen waar uw zakelijke contacten aankomen of vertrekken worden stipt door onze chauffeur aangedaan. Uw zakenrelatie hoeft zich niet druk te maken over zijn tijdsschema en kan zich nog even ontspannen in de wagen of zijn dossier voorbereiden. Ondertussen zorgen wij ervoor dat hij of zij tijdig op de gevraagde locatie zal zijn.

Voor uw zakelijk vervoer kan u op Driving Services uit Poperinge rekenen met vlotte verbindingen naar luchthavens, zeehavens, treinstations, congreszalen of hotels. Wij zullen steeds op tijd aanwezig zijn om uw zakenpartners, klanten of personeelsleden op te halen. Zij zullen zonder zorgen hun volgende vergadering kunnen voorbereiden.

Uw zakenpartners worden in de watten gelegd dankzij het zakelijk vervoer vanuit onze basis in Poperinge:

  • stipte en correcte service
  • wij kunnen terugvallen op jarenlange ervaring
  • vlotte verbinding met luchthavens, stations en zeehavens
  • verplaats u zonder zorgen tussen congressen, hotels en bedrijfsgebouwen

Met ons zakelijk vervoer zorgt Driving Services uit Poperinge er meteen voor dat uw zakelijke contacten enkel aan het werk moeten denken. Het vervoer nemen wij volledig op ons.

Privévervoer

Hebt u vervoer nodig voor een avondje uit naar een restaurant, een concert of andere evenementen? Hebt u graag een glaasje alcohol bij u eten en wilt u die vervelende alcoholcontroles vermijden?

Dan bent u bij Driving Services aan het juiste adres.

Wij brengen u stipt, veilig en comfortabel heen en terug naar iedere bestemming!

In samenspraak met u kunnen we ter plaatse blijven zodat u op elk gewenst moment weer kunt vertrekken. Of we komen u op een vooraf afgesproken tijdstip weer ophalen.

Ook voor shuttlediensten bij trouwfeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten of elk andere feest kan u beroep doen op de diensten van Driving Services.

Uiteraard kan U ons hierover steeds vrijblijvend contacteren voor de mogelijkheden en de tarieven.

Let wel: elke aanvraag moet minimum 24u op voorhand aangevraagd worden.